• 2533

  Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

 • 2534

  Bouwkundig, Technisch, Fysisch, Mechanisch

 • 669

  Inbrekers buiten houden!

 • 3151

  GRATIS beveiligingsstudie 0800/12012

VEILIGHEIDSCILINDERS

Een veiligheidscilinder heeft meerdere sluitsystemen om te voorkomen dat deze kan geopend worden met PICKING-tools. Het uitboren van veiligheidscilinders is moeilijker door de bescherming van stalen pinnen in de cilinder daar waar er in een gewone cilinder koperen pinnen zitten. Veiligheidscilinders met eigendomscertificaat geven een grote bescherming tegen ongecontroleerd kopiëren van sleutels. Als U plant te investeren in een veiligheidscilinder, is het aan te raden ook te investeren in veiligheidsbeslag dat uw cilinder beschermt tegen afbreken en/of uitboren. Dit verhoogt de inbraak-weerstand met een veelvoud!DOM Diamant | Onvergankelijke kwaliteit

veiligheidscilinders

Kwaliteit die staat | Hoogwaardige veiligheidstechnologie

Het systeem DOM diamant overtuigt met zijn extreme prestatiewaarden. Hier ervaart u de hoogwaardigheid van een nieuwe generatie veiligheidscilinders – made by DOM. Het systeem diamant beantwoordt aan de hoogste eisen met betrekking tot bescherming en sluitcomfort. Dit wordt mogelijk gemaakt door een stalen sluitwerk met 21 roterende stalen schijven. Tot in het kleinste detail staat elk onafhankelijk van elkaar werkende segment – van het materiaal tot en met het sluitmechanisme – hier voor een compromisloze kwaliteit.

veiligheidscilinders

veiligheidscilinders


DOM ix 6 SR | Compleet, comfortabel, compatibel

veiligheidscilinders

Compromisloos | Gepatenteerd sluitsysteem

Het sluitsysteem DOM ix 6 SR is compromisloos comfortabel geconstrueerd. De uitstekende kwaliteitskenmerken van het professionele keersleutelsysteem strekken zich uit over een omvangrijk assortiment van verschillende types, optioneel ook in een extra veilige, modulaire constructie. De zwevend gelagerde roterende disk in de sleutelpunt zorgt voor een hoogst mogelijke kopieerbeveiliging. Hierdoor zijn deze veiligheidscilinders niet alleen uitermate geschikt om te worden ingezet in complexe sluitsystemen maar ook voorbereid op de toekomst omdat het zonder uitzondering combineerbaar is met alle elektronische toegangssystemen van DOM.

veiligheidscilindersveiligheidscilinders


MCS-cilinder | Magneettechnologie met mechanische functionaliteit

veiligheidscilinders

Eén cilinder | talrijke details

In de MCS-cilinder zijn links en rechts van het sleutelkanaal in totaal acht vrij te draaien magneetrotors te vinden, gerelateerd aan de vier magneten van de MCS-sleutel.
Door de passende sleutel worden de magneetrotors in de sluitpositie gebracht.
Het mechanisme erboven verstrekt vrijgave voor de activering.
Het bijzondere bij MCS: elk magneetveld heeft een wisselwerking met de andere velden, wat optimale veiligheid garandeert.
Bovendien brengt de extra mechanische codering van de MCS-sleutel de sluitelementen zonder veren in de juiste positie.
De MCS-cilinder wordt geproduceerd als modulair systeem (SYMO) en is derhalve uiterst flexibel.
Hij kan op locatie aan de situatie van de deur worden aangepast.
Bovendien is het mogelijk om de MCS- veiligheidscilinders ter plaatse om te bouwen naar een bepaalde functie (bijv. afsluitbaar aan beide zijden).
Dat bespaart tijd en kosten!

veiligheidscilinders


3KSplus-cilinder | Gepatenteerde technologie voor ongeëvenaarde beveiliging

veiligheidscilinders

Eén cilinder | talrijke details

Gepatenteerd en zonder veren kan 3KSplus absoluut niet beschouwd worden als een klassiek systeem. Anders dan bij traditionele sluitsystemen worden in 3KS-cilinders de vergrendelingselementen via de curvenfrezing op de sleutel bewogen. Er hoeft niet tegen een veerkracht te worden gedrukt. In totaal 12 ongeveerde, massieve blokkeerstiften worden via gedwongen sturing door de 6 sleutelcurven in bepaalde posities gebracht en via 2 controlebalken gecontroleerd. Een controlebalk in de kern controleert de extra codering van de sleutel. In totaal wordt de 3KSplus-sleutel bij elk gebruik vier keer gecontroleerd. Dat zijn 3 controles meer dan bij gangbare systemen. Op die manier wordt optimale beveiliging gegarandeerd.
De 3KSplus-cilinder is een modulaire cilinder (SYMO) en is derhalve uiterst flexibel. Hij kan op locatie aan de situatie van de deur worden aangepast. Bovendien is het mogelijk om de 3KSplus-veiligheidscilinders ter plaatse om te bouwen naar een bepaalde functie (bijv. afsluitbaar aan beide zijden).
Dat bespaart tijd en kosten!

veiligheidscilinders

Contacteer uw specialist in veiligheidscilinders hier!
Contacteer mij aangaande veiligheidscilinders

Contacteer mij voor een gratis beveiligingsstudie

.

Vereiste velden zijn gemarkeerd *