technische beveiliging

TECHNISCHE BEVEILIGING TEGEN INBRAAK

technische inbraakbeveiliging als preventie tegen inbraak
Technische beveiliging , ook wel mechanische beveiliging, bouwkundige beveiliging of fysische beveiliging genoemd, draait om inbraakpreventie, het buiten houden van inbrekers.


Dit gebeurt door het toevoegen van extra sloten op alle inbraak-gevoelige en zwakke punten van de woning. Hiermee bedoelen we vooral ramen en deuren maar in praktijk wordt elke gevelopening bekeken en hebben we voor alles een technische oplossing.


Als je een woning mechanisch wil beveiligen is het belangrijk om meteen te beseffen dat 50% van de technische beveiliging afhangt van het gebruik van de juiste beveiligingsproducten. De andere 50% wordt bepaald door de juiste en correcte manier van plaatsing.


De norm die vandaag in België wordt gehanteerd is de zogenaamde 3 minuten regel waarbij de inbreker binnen de 3 minuten tracht de woning te betreden waarbij hij gebruikt maakt van een schroevendraaier, een tang of een wig en dit zonder lawaai te maken.


Weet dat een alarm eigenlijk een inbraakopvolger is en een toegevoegde waarde kan zijn als de woning eerst technisch beveiligd is.


Na de installatie van de mechanische beveiliging ofwel technische beveiliging bent u niet meer ‘de zwakke schakel’ in uw appartementsblok, uw straat of uw wijk.INBRAAKSAFE UW SPECIALIST IN TECHNISCHE BEVEILIGING


Aanvraag

Vraag vandaag nog uw GRATIS beveiligingsstudie aan