• 2533

  Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

 • 2534

  Bouwkundig, Technisch, Fysisch, Mechanisch

 • 669

  Inbrekers buiten houden!

 • 3151

  GRATIS beveiligingsstudie 0800/12012

SLUITPLATEN

sluitplatenEven belangrijk als het slot is de sluitplaat. Sluitplaten zijn de stalen platen die in de zijkant van het kozijn gemonteerd wordt. De schoten (dag- en nachtschoot) van het slot sluiten in de sluitplaat. Deze constructie bemoeilijkt het forceren van het slot en beveiligt u dus de deuren van uw woning appartement of bedrijf.Het probleem van slecht sluitende deuren, wat ontstaat doordat deuren krimpen en uitzetten ten gevolge van wisselende luchtvochtigheid, wordt met een sluitplaat moeiteloos opgelost.


Houten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen hebben allemaal hun eigen sluitplaten. De sluitplaten op het deurkozijn zijn van solide en beschermd materiaal zodat de pennen van het slot stevig gegrond zijn.


Onze sluitplaten ter beveiliging van deuren in woningen, appartementen en bedrijven zijn geschikt voor de meest uiteenlopende sloten en deuren. Een breed assortiment,  dus voor elke toepassing de juiste oplossing! Voor al uw kwaliteit en betrouwbare veiligheidsplaten bent u bij ons aan het juiste adres.

Contacteer uw specialist in sluitplaten hier!
Contacteer mij aangaande sluitplaten

Contacteer mij voor een gratis beveiligingsstudie

.

Vereiste velden zijn gemarkeerd *