• 2533

  Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

 • 2534

  Bouwkundig, Technisch, Fysisch, Mechanisch

 • 669

  Inbrekers buiten houden!

 • 3151

  GRATIS beveiligingsstudie 0800/12012

Explosiewerende Folie

explosiewerende folie
De zwakste plek van een gebouw bij een explosie is vrijwel altijd het glas. Bij grote druk van buitenaf is de beglazing dan ook het meest kwetsbaar.
Onderzoek heeft uitgewezen dat glasscherven de oorzaak zijn voor 80% procent van het zeer ernstige of zelfs dodelijk letsel bij explosies.

Explosiewerende of bomwerende folie werd ontwikkeld om glas te beschermen bij aanslagen met bijvoorbeeld explosieven.
Het biedt tegelijkertijd ook weerstand tegen voorwerpen die tegen het glas worden geworpen of worden gebruikt om het glas te breken.
Explosiewerende folie is een zeer flexibele, 4-laags beveiligings folie met impact en explosie werende eigenschappen en is ontworpen om de maximale oppervlakte druk tijdens een schokgolf op te vangen en wordt aan de binnenkant van het venster aangebracht wat zorgt voor een uitstekende hechting.
Het materiaal is krasvast, ongevoelig voor UV-straling, en houdt zelfs eventuele vlammen goed tegen. Ondanks al deze mechanische eigenschappen is de explosiewerende folie goed doorzichtig en gemakkelijk te reinigen.

Bekijk hier een video over de werking van explosiewerende folieMeer informatie?

Wilt u graag meer te weten komen over onze verschillende folies (inbraakwerende folie, bomwerende folie) of onze andere producten? Bekijk dan een overzicht op onze productenpagina of neem vrijblijvend contact op.

Door onze jarenlange expertise weten wij precies welke veiligheidsfolie of beveiligingsproducten de juiste zijn voor uw wensen en veiligheidseisen.


Contacteer uw specialist in explosiewerende folie hier!
Contacteer mij aangaande explosiewerende folie

Contacteer mij voor een gratis beveiligingsstudie

.

Vereiste velden zijn gemarkeerd *