Elektromechanische beveiliging – Gecontroleerde toegang in elke omgeving


elektromechanische beveiliging

Bedieningscomfort van de nieuwste generatie

Dubbel veilig dankzij de combinatie van elektronica en mechanica, dat is elektromechanische beveiliging!

Eenvoudig en overal – via browser of iPhone app kunnen alle instellingen worden uitgevoerd, geactiveerd en gedeactiveerd, gebeurtenissen uit het gebeurtenis-geheugen worden uitgelezen of alarmmeldingen worden ontvangen.

De gebruikersinterface is intuïtief te bedienen en heel gemakkelijk te begrijpen. Elektromechanische beveiliging voor controle over al uw toegangspunten in huis, appartement of handelsruimten.elektromechanisch slot

Een elektromechanisch slot is feitelijk een mechanisch slot dat voorzien is van elektronische aansturing waardoor deuren en eventueel ramen makkelijk te bedienen zijn. Aanpasbaar voor uw specifieke omgeving geeft elektromechanische vergrendeling de mogelijkheid om te communiceren met en op afstand de controle te hebben over uw gehele vergrendeling-systeem. Dit alles via ingebouwde micro-technologie in cilinders, sleutels en sloten. Elektromechanische vergrendel systemen kunnen worden afgestemd op speciale veiligheidseisen.

Er zijn een breed scala van verschillende technologieën, apparaten en systemen beschikbaar, gaande van elektrische insteeksloten, die de beste oplossing voor een hoge veiligheid voor deuren met een smal profiel en modulaire deuren bieden, tot elektrische deuropeners en elektromagnetische sloten, die oplossing bieden van een extra niveau van bescherming en gemak.


Draadloze melders herkennen elk gevaar

Optimale bescherming bereikt men met een combinatie van elektronica en mechanica. Onze producten bieden de inbreker zowel mechanische weerstand en melden tegelijkertijd de inbraakpoging aan de alarmcentrale. Deze slaat dus al alarm voordat de dader het object kan binnendringen. Inbrekers geven over het algemeen na drie minuten op als de inbraakpoging mislukt door beveiligingstechnieken. Door de mechanische weerstand en de gelijktijdige alarmering is de kans dus uiterst groot dat de inbraak compleet wordt verhinderd.


Unieke beveiliging – alle voordelen op een rij:

Actieve inbraakbeveiliging: reeds de poging tot inbraak wordt verhinderd.Terwijl de alarmcentrale binnen bewaakt, beschermen de veiligheidsconcepten de buitenkant. Een draadloze raam-beveiliging bijvoorbeeld biedt de inbreker een weerstand van meer dan een ton en activeert gelijktijdig een alarm in de alarmcentrale.


Uitwendige bewaking: de zwakke punten van uw huis worden optimaal bewaakt. De bij ramen, deuren met vensters of ingangsdeuren elektromechanisch gemonteerde beveiligingen maken het de inbreken zo lastig, dat inbreken in het huis bijna onmogelijk wordt. Zo is het gebouw zowel van buiten beveiligd en actief beschermd tegen inbraak.


Elektronische intelligentie: alarmering alleen in noodgevallen. Onze „intelligente” producten kunnen zelfs onderscheid maken tussen een actieve inbraakpoging en normale trillingen, bijv. door balspelen of onweer. Zo wordt er alleen alarm geslagen als er daadwerkelijk iets gebeurt.


Altijd uitbreidbaar met andere componenten: de componenten kunnen te allen tijde probleemloos in een eerder geïnstalleerd beveiligingssysteem worden geïntegreerd en breiden uw draadloze alarmsysteem zo uit.Secvest draadloos alarmsysteem van ABUS beveiligt uw huis of bedrijf

draadloos alarmsysteem

Als het om de bescherming van leven en waardevolle bezittingen gaat, levert de ABUS-groep een verantwoordelijke bijdrage om op vele punten voor extra veiligheid te zorgen. Daarom ontwikkelen en produceren wij mechanische en elektronische beveiligingsoplossingen, die mensen over de hele wereld „het prettige gevoel van veiligheid” geven. Dit weerspiegelt zich ook in ons motto: „ Innovatieve beveiligingstechnologieën in dienst van de mens.”

De Secvest draadloze alarminstallatie zet nieuwe maatstaven op het vlak van de inbraakmeldingstechniek: ideaal voor integratie in bestaande installaties, intuïtieve bediening en kan eenvoudig worden uitgebreid. Uniek: mechatronische componenten bieden mechanische weerstand aan de inbreker en activeren tegelijkertijd een alarm!

De Secvest is het meest verkocht draadloze alarmsysteem – en dat is niet voor niks: met 48 draadloze zones en hoogwaardige componenten beschermt de Secvest betrouwbaar personen en goederen. De Secvest-centrale heeft slecht één keer per jaar een servicebeurt nodig.


Actieve bescherming tegen inbraak

Vele uiteenlopende melders en mobiele bedieningsmogelijkheden
Beveiliging tegen inbraak, brand, water en bij noodgevallen – een omvangrijk assortiment melders zorgt voor uw veiligheid. Het draadloze alarmsysteem Secvest biedt met tot 48 draadloos communicerende melders en met tot vier draadgebonden melders voor maximaal 50 gebruikers optimale veiligheid. Verschillende bedieningsmogelijkheden zoals code-invoer, proximity chipsleutel of afstandsbediening voor gevarieerde toepassingsvoorkeuren. Een nieuw highlight is de bediening van de centrale via een app. Zo kan het systeem ook met de mobiele telefoon worden bediend.


Unieke ABUS-mechatronica
Mechatronische veiligheidscomponenten van Secvest 2WAY houden de inbreker al bij poging tot inbraak tegen. Mechatronica, met een drukweerstand van meer dan een ton via de deur- en vensterbeveiligingen stuit de inbreker op een vrijwel onoverkomelijke mechanische weerstand. Tegelijkertijd activeert de alarmcentrale een alarm. Dat is uniek en enkel verkrijgbaar bij ABUS. Met de combinatie van mechanische stalen grendels en alarm zijn de mechatronische melders van ABUS dubbel veilig.


Schone inbouw dankzij draadloze transmissie
Alle Secvest-melders communiceren draadloos – daarom hoeven bij de inbouw geen kabels te worden gelegd en er ontstaat geen vuil.Bekijk onderstaande video door Abus over het Secvest alarmsysteemElektromechanische sloten

elektromechanische sloten
Draadloze raambeveiliging:

Een perfect samenspel van mechanica en elektronica, integreert mechanische en elektronische beveiligingstechniek in één melder! Met een drukweerstand van meer dan een ton biedt dit elektromechanisch raamslot met twee massieve stalen grendels de inbreker een sterke mechanische weerstand. Tegelijkertijd – en nog lang voordat de mechanische beveiliging volledig is belast – slaat het draadloze alarmsysteem alarm en drijft het de dader op de vlucht. Deze draadloze elektromechanische beveiliging is geschikt voor alle ramen die naar binnen openen.

elektromechanische beveiliging elektromechanische beveiliging ramenelektromechanische beveiliging ramen

Elektromechanische beveiligingsoplossingen voor ramen:

  • Actieve inbraakbeveiliging (detecteert reeds de inbraakpoging)
  • Mechanische beveiliging door vastklikkende stalen grendels
  • Meer dan een ton drukweerstand
  • Open-/dicht-positie is optisch herkenbaar
  • Gelijksluitend: één sleutel voor alle eenheden, verschillende sluitvarianten beschikbaar
  • Met aansluitmogelijkheid voor passieve glasbreukmelderInbraaksafe, gespecialiseerd in het plaatsen van mechanische en elektromechanische beveiliging.

Contacteer uw specialist in elektromechanische beveiliging hier!
Contacteer mij aangaande elektromechanische beveiliging

Contacteer mij aangaande het Secvest draadloos alarmsysteem

.
[honeypot honeypot-1208]

Vereiste velden zijn gemarkeerd *