Deurbeveiliging tegen ongewenste gasten

Om uw deur en dus uw huis, gezin of handelspand tegen inbraak te beschermen, moet u in uw deur investeren. Door extra beveiliging op uw deur, verhoogt u de veiligheid.

Tot de basisuitrusting van iedere voordeur behoren deurbeveiligingen zoals veiligheidssluitplaten met muurankers, stevige insteeksloten, beveiligingsbeslag met trekbeveiliging, net als deurcilinders met veiligheidskaart.

De mechanische basisbeveiliging komt door een vakkundige montage tot stand. Belangrijk is dat de deurconstructie voldoende stabiel is.

DEURINTERCOMS

Veiligheid en privésfeer voor uw thuis
deurbeveiligingDe deurintercom is een eenvoudige oplossing om uw huisdeur een niveau veiliger te maken. U ziet wie er voor de deur staat, kunt met de persoon spreken en indien nodig de elektrische deuropener bedienen. Hiermee komt u niet voor onaangename verrassingen en ongenode gasten te staan.

Bediening in 3 eenvoudige stappen

  1. Het indrukken van de deurbel activeert de draagbare monitor (livebeeld en opname)
  2. Het videobeeld wordt op de monitor weergegeven, in beide richtingen spreken is mogelijk
  3. Door een toetsdruk op de monitor schakelt u de deuropener in

 

DEURSPIONNEN

Zekerheid in één oogopslag
deurbeveiligingKijk eerst wie er voor de deur staat, voor u open doet – met de deurspion. Brutale overvallen en diefstallen zijn een toenemend risico en juist mensen op hogere leeftijd zijn vaak weerloos overgeleverd aan de driestheid van deze ongenode gasten. Een deurspion biedt u de mogelijkheid te zien wie voor de deur staat zonder direct open te doen.

Bescherming van de aanwezigen dankzij groothoeklens
Door een groothoeklens wordt de zichthoek voor de deur groter – u weet dus zeker dat u ziet wie er voor de deur staat. Zo verhoogt een deurspion de veiligheid voor de aanwezigen, want u kunt bepalen voor wie u de deur open doet.

Deurspionnen zijn leverbaar in diverse varianten en kleuren. Bovendien zijn er ook accessoires als afdekrozetten of beschermplaatjes verkrijgbaar.

 

DEURCILINDERS

Deurcilinders – kleine meesterwerken
deurbeveiliging
De deurcilinder is het hoofdbestanddeel van iedere deur en heeft dus de hoogste prioriteit bij inbraakpreventie. Ondanks dat ze zo belangrijk zijn, hebben veel cilindersloten nog een verouderde techniek, zonder manipulatiebescherming, zonder nood- of gevarenfunctie, etc.

Tegenwoordig zijn de moderne deurcilinders hoogwaardige hightech-producten met een breed scala aan kwaliteitskenmerken. Elke cilinder is een klein meesterwerk dat in een uiterst nauwkeurig samenspel met body, stiften, kogels en veren zorgt voor een jarenlange betrouwbare vergrendeling.

Cilinderslot – ontelbaar bewezen beveiliging
Onze deurcilinders hebben zich al ontelbare keren bewezen en zijn volgens Europese normen geproduceerd. Het assortiment reikt van basiscilinders tot aan integrale hightech-cilindersloten. De cilinders zijn in veel verschillende lengten en modellen beschikbaar, ook gelijksluitend met bijvoorbeeld hangsloten.

 

SCHARNIERKANTBEVEILIGING

deurbeveiligingDe scharnierkantbeveiliging beschermt voordeuren tegen opheffen en zorgt zo voor beveiliging van de scharnierkant van de deur.
De scharnierkantbeveiliging kan zowel op voordeuren als appartementsdeuren worden gemonteerd, maar ook op ramen en glazen deuren. Met een drukweerstand van ruim 1 ton is deze deurbeveiliging het ideale deurbijzetslot.

Aanbevolen door professionals
Politie en verzekeringen bevelen het gebruik van scharnierkantbeveiligingen conform SKG aan voor het achteraf beveiligen van deuren.