Het comfort van automatische meerpuntsluitingen

Maximaal wooncomfortAutomatische meerpuntsluiting in uw bestaande deurMaximaal wooncomfort, maximale energiebesparing en uitgebreide veiligheid zijn de belangrijkste eisen die worden gesteld aan het wonen van morgen. Deuren leveren hieraan een essentiële bijdrage. Wij bieden met een volmotorische multitronic één van de modernste beveiligingssystemen in zijn klasse. Of het nu gaat om een één- of meergezinswoning, bedrijfsruimte of een openbaar gebouw, deze multitronic is altijd de eerste keus. Uw bestaande deur in uw woning, wordt door ons omgevormd tot een automatische veiligheidsdeur.

 

Comfort
Het openen en sluiten gebeurt elektronisch, als vanzelf. Zodra de deur in het slot valt, wordt het slot automatisch snel, veilig en permanent vergrendeld. Ontgrendelen gaat via een modern, naar wens uitgevoerd toegangssysteem. Gemakkelijker kan het niet.

 

 

Energie
De permanente meerpuntsluiting zorgt ervoor dat uw huis altijd goed dicht is. De warmte blijft in het huis en geconditioneerde lucht kan niet ontsnappen, waardoor waardevolle energie behouden blijft. Dit zorgt voor een aangenaam woonklimaat en een goed gevoel over de energiekosten.Motorslot voor alle toepassingen


Automatisch openen

Gemakkelijk van buitenaf openen

 

Nooit meer gedoe met het omdraaien van de sleutel in het slot. Voortaan is één druk op de knop van de handzender voldoende om de deur van uw huis, of bijvoorbeeld de garage, te openen. Dit en andere comfortabele toegangssystemen kunnen worden aangepast aan uw individuele eisen. Zo zijn bijvoorbeeld een vingerscanner of codeklavier de veiligste en gemakkelijkste vormen van toegangscontrole. Of u kiest voor de zonder sleutel te bedienen SmartTouch-comforttoegang – één aanraking is genoeg – of SmartConnect easy om de deur te openen met uw smartphone. Bij stroomuitval kan de deur altijd met de normale deursleutel worden geopend.