• 3433

  CORONA-Update: ABUS Herbruikbare Gezichtsschermen

 • 3465

  23,50€/scherm -> Vanaf 3 stuks 20€/scherm

 • 2533

  Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

 • 3467
 • 3468
 • 3466
 • 3469
 • 3470
 • 3471
 • 3472

Beveiligingsstudie in 4 stappen

beveiligingsstudie


 • Stap 1: Informatie

  Hierin lichten we toe hoe inbrekers vandaag te werk gaan


 • Stap 2: Rondgang

  In dit deel gaat de veiligheidsadviseur samen met U rond in de woning


 • Stap 3: Productvoorstelling

  We stellen het juiste product voor dat past bij de juiste gevelopening


 • Stap 4: Beveiligingsvoorstel op maat

  Inbraaksafe staat garant voor kwaliteit en ook service na verkoop

Aanvraag

Vraag vandaag nog uw GRATIS beveiligingsstudie aan

GRATIS beveiligingsstudie


Om een beveiligingsstudie optimaal te laten verlopen is het belangrijk dat beide levenspartners aanwezig zijn. Verder is het best om anderhalf uur te voorzien om de volgende stappen op een rustige manier te doorlopen.

Hierin lichten we toe hoe inbrekers vandaag te werk gaan, langs waar komen ze binnen, welke technieken gebruiken ze en hoe breken ze een deur of een raam open?

Belangrijk zijn de tips die we geven bij een beveiligingsstudie waarbij je zelf zo veel mogelijk let op de details bij het verlaten en/of afwezigheid van de woning. We noemen dit organisatorische beveiliging.

In dit deel gaat de veiligheidsadviseur samen met beide partners rond in de woning om alle gevelopeningen grondig te bekijken zodat niets aan het toeval overgelaten wordt.
Het zou onverstandig zijn om een voordeur perfect te beveiligen en de achterdeur te verwaarlozen.
Tijdens de rondgang kunnen we al enkele producten op de te beveiligen plaatsen houden zodat de bewoners van de woning reeds kunnen zien hoe een lockset (in de deur) of een oplegslot (op het raam) in de woning zou kunnen geïntegreerd worden.
Omdat esthetiek en afwerking zéér belangrijk zijn kunnen alle oplegsloten en/of raamblokken ook in RAL-kleuren geleverd worden. De kleuren voor de rozassen en veiligheidsbeslagen daarentegen bespreken we ter plaatse en voor elke deur apart.
Inbraaksafe beschikt over een ruim gamma van verschillende producten waarbij kleur en kwaliteit perfect in harmonie samengaan met de aard van de woning.
Bij een beveiligingsstudie komt elke veiligheidsadviseur binnen met een koffer waarin zich een deel van ons gamma bevindt. Daar elke woning anders is, kunnen we niet garanderen dat alle geplaatste materialen steeds identiek zijn.

We plaatsen steeds dat product wat geschikt is voor de juiste gevelopening.
Dit zorgt ook voor extra variatie in sleutels, onderdelen en andere extra’s.
Nadat we het juiste product getoond hebben informeren we hoe ermee dient gewerkt te worden; Het plaatsen van een van een veiligheidscilinder of een oplegslot heeft geen nut als de bewoner de sleutel niet omdraait en verwijdert.

Indien de bewoners van de woning graag wensen te vernemen wat het zou kosten om hun woning te beveiligen maken we op dat éénzelfde ogenblik een beveiligingsvoorstel op maat.
Dit alles rekening houdend met de aard van de woning, budget, werkuren, RAL-kleuren, en benodigde producten.
In onze prijsberekening is steeds plaatsing inbegrepen zodat niemand later voor een onaangename verassing komt te staan.
De plaatsing wordt ook Inbraaksafe uitgevoerd zodat we garant staan voor kwaliteit en ook service na verkoop.

Dit levert nog een extra voordeel op:
– Indien de woning ouder is dan 10 jaar kan je genieten van het 6% BTW tarief in plaats van 21% voor zelfplaatsing.