• 2533

  Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

 • 2534

  Bouwkundig, Technisch, Fysisch, Mechanisch

 • 669

  Inbrekers buiten houden!

 • 3151

  GRATIS beveiligingsstudie 0800/12012

Beveiligingsproducten

Beveiligingsproducten voor het kwalitatief en effectief beveiligen van uw woning tegen inbraak

beveiligingsproductenEen woninginbraak betekent naast de aanslag op al je materiële bezittingen daarnaast vooral een ongewenst binnendringen in je privéleven.

 

Wie woninginbraak reeds heeft meegemaakt, wil ten alle prijze herhaling hiervan voorkomen en neemt maatregelen. Laat het echter zover niet komen: aan inbraakpreventie doe je best voor het kwaad geschied is. Wat kan je ondernemen? Wij zetten het voor jou op een rij.

 

Inbraaksafe plaatst enkel kwalitatieve beveiligingsproducten met de hoogst mogelijke beveiligingsgraad. We werken dan ook steeds volgens de gangbare SKG 1, 2 of 3 sterren norm, daar waar de plaatsing  van inbraakbeveiliging het toelaat.

 

Een dief heeft gemiddeld genoeg aan 30 seconden om te kunnen inbreken indien de woning niet goed beveiligd is, maar meestal neemt deze niet langer dan 3 minuten! Bij een woning met het juiste hang- en sluitwerk dat een SKG** (2 sterren) keurmerk heeft is er minimaal 5 minuten nodig om binnen te dringen. Hierdoor neemt de inbraakkans op een woning af met 90% omdat de inbreker het opgeeft! Hoe goed is uw woning beveiligd tegen inbraak? Wat zijn de beste inbraakpreventie-middelen ?

 

U kan bij ons terecht voor baanbrekende beveiligingssystemen voor een ongeëvenaarde beveiliging van uw woning: Bekijk hieronder ons gamma beveiligingsproducten om de strijd met inbrekers aan te gaan.

WIJ HOUDEN ZE BUITEN!

Een inbreker ziet over het algemeen heel snel welke woningen geschikt zijn en van waar uit ze makkelijk hun werk kunnen doen, zonder al te snel betrapt te worden. Onderschat dit niet en verzeker uzelf dat uw woning goed beveiligd is!

Aanvraag

Vraag vandaag nog uw GRATIS beveiligingsstudie aan