• 2533

    Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door Inbraaksafe, de specialist in mechanische beveiliging van woning en handelspand

  • 2534

    Bouwkundige beveiliging, technische beveiliging, fysische beveiliging, mechanische beveiliging & bestelwagen beveiliging

  • 2535

    Inbrekers buiten houden! Vraag hier een GRATIS beveiligingsstudie aan en ontdek de zwakke schakels van uw woning

VEILIGHEIDSSLOTEN

GOED HANG & SLUITWERK | als sleutel tot succes

Wat zijn veiligheidssloten? Wij adviseren altijd SKG sloten. De SKG sloten zijn goedgekeurd en houden inbrekers langer buiten. Alleen met de aanschaf van goed hang- en sluitwerk bent u er jammer genoeg niet, als de sloten niet juist zijn aangebracht missen ze het doel. Daarnaast is het van uiterste belang om te onderzoeken wat de zwakste plekken in uw woning zijn. Misschien zijn uw deuren heel goed beveiligd maar zijn de ramen een zwakke plek. Daarom is advies van de experts in mechanische beveiliging van zeer groot belang!

Ongetwijfeld bent u bekend met de SKG-sterren die op veiligheidssloten aangebracht worden. Aan de hand van het aantal sterren is zichtbaar hoe inbraakwerend het hang- en sluitwerk is. Hang en sluitwerk dat bewezen heeft daadwerkelijk inbraakwerend te zijn kan door SKG gecertificeerd worden en mag c.q. moet dan onuitwisbaar voorzien worden van het SKG-huisje met sterren.

Het keurmerk van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelbouw (SKG) is een onafhankelijke instituut dat beveiligingsproducten keurt in drie categorieën indeelt:

veiligheidssloten
Hoe meer sterren, hoe beter de bescherming tegen inbraak is! Het SKG-keurmerk, synoniem voor een veilig en betrouwbaar gevoel.

ASSORTIMENT VEILIGHEIDSSLOTEN

Wij zijn een oplossingsgericht bedrijf voor al uw hang- sluitwerk en beveiligingsoplossingen. Wel zo veilig! Contacteer ons vrijblijvend bij vragen over inbraakbeveiliging of vraag hier vandaag nog een GRATIS beveiligingsstudie van uw woning aan.

Contacteer uw specialist in veiligheidssloten hier!
Contacteer mij aangaande veiligheidssloten

Contacteer mij voor een gratis beveiligingsstudie

.

Vereiste velden zijn gemarkeerd *