• 2533

    Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door Inbraaksafe, de specialist in mechanische beveiliging van woning en handelspand

  • 2534

    Bouwkundige beveiliging, technische beveiliging, fysische beveiliging, mechanische beveiliging & bestelwagen beveiliging

  • 2535

    Inbrekers buiten houden! Vraag hier een GRATIS beveiligingsstudie aan en ontdek de zwakke schakels van uw woning

GARAGEPOORT BEVEILIGING

De garagepoort, met haar grote toegang, is een van de zwakkere plekken in de beveiliging tegen inbrekers. Het is dan ook een must om deze te beveiligen tegen inbraak.

 

Veiligheid eerst, ook bij een garagepoort

garagepoort beveiliging
Inbraaksafe plaatst inbraakbeveiliging voor garagepoorten van verschillende types door middel van inbraak vertragende veiligheidssloten en veiligheidscilinders met daarnaast een gepast veiligheidsbeslag.

Tevens raden wij aan om een meerpuntsluiting met 3 sluitpunten te plaatsen, die nog een extra beveiliging vormt tegen het oplichten van de garagepoort.

 

Indien de garage uitgerust is met ramen dan is er uiteraard eveneens aandacht nodig voor de sloten hiervan.

 

Wanneer de garage toegang verschaft tot de woning wil U die eventuele binnendeur uiteraard eveneens beveiligen tegen inbraak. Het feit dat een dief eens binnen in de garage nauwelijks opgemerkt/gehoord zal worden door buren of voorbijgangers en dat maakt dat deze deur behandeld moet worden als een buitendeur.

 

Een garagepoort die inbraakwerend is komt bovendien in aanmerking voor een belastingvermindering. Garagepoort beveiliging, veilig én voordelig dus!

 

Bekijk onderstaande video over de plaatsing van garagepoort beveiliging

Contacteer uw specialist in garagepoort beveiliging hier!
Contacteer mij aangaande garagepoort beveiliging

Contacteer mij voor een gratis beveiligingsstudie

.
[honeypot honeypot-1211]

Vereiste velden zijn gemarkeerd *