• 2533

    Inbraakbeveiliging en inbraakpreventie door Inbraaksafe, de specialist in mechanische beveiliging van woning en handelspand

  • 2534

    Bouwkundige beveiliging, technische beveiliging, fysische beveiliging, mechanische beveiliging & bestelwagen beveiliging

  • 2535

    Inbrekers buiten houden! Vraag hier een GRATIS beveiligingsstudie aan en ontdek de zwakke schakels van uw woning

Beveiligingsproducten

Beveiligingsproducten voor het kwalitatief en effectief beveiligen van uw woning tegen inbraak

beveiligingsproductenEen woninginbraak betekent naast de aanslag op al je materiële bezittingen daarnaast vooral een ongewenst binnendringen in je privéleven.

 

Wie woninginbraak reeds heeft meegemaakt, wil ten alle prijze herhaling hiervan voorkomen en neemt maatregelen. Laat het echter zover niet komen: aan inbraakpreventie doe je best voor het kwaad geschied is. Wat kan je ondernemen? Wij zetten het voor jou op een rij.

 

Inbraaksafe plaatst enkel kwalitatieve beveiligingsproducten met de hoogst mogelijke beveiligingsgraad. We werken dan ook steeds volgens de gangbare SKG 1, 2 of 3 sterren norm, daar waar de plaatsing  van inbraakbeveiliging het toelaat.

 

Een dief heeft gemiddeld genoeg aan 30 seconden om te kunnen inbreken indien de woning niet goed beveiligd is, maar meestal neemt deze niet langer dan 3 minuten! Bij een woning met het juiste hang- en sluitwerk dat een SKG** (2 sterren) keurmerk heeft is er minimaal 5 minuten nodig om binnen te dringen. Hierdoor neemt de inbraakkans op een woning af met 90% omdat de inbreker het opgeeft! Hoe goed is uw woning beveiligd tegen inbraak? Wat zijn de beste inbraakpreventie-middelen ?

 

U kan bij ons terecht voor baanbrekende beveiligingssystemen voor een ongeëvenaarde beveiliging van uw woning: Bekijk hieronder ons gamma beveiligingsproducten om de strijd met inbrekers aan te gaan.

WIJ HOUDEN ZE BUITEN!

Een inbreker ziet over het algemeen heel snel welke woningen geschikt zijn en van waar uit ze makkelijk hun werk kunnen doen, zonder al te snel betrapt te worden. Onderschat dit niet en verzeker uzelf dat uw woning goed beveiligd is!

Aanvraag

Vraag vandaag nog uw GRATIS beveiligingsstudie aan